Autori prijatelji Knjiškog Crva

Svaki autor ovdje je dobrodošao!

Dio stranice posvećen autorima, književnicima, izdavačima, prijateljima Knjiškog Crva.

Pišete, planirate ili ste već objavili i izdali knjigu?

Ako je odgovor da, ovo će vam biti super prilika za malo besplatne promocije.
Na ovaj način pomažemo našim domaćim autorima, predstavljamo njihova književna djela i stavove, poglede na svijet i vizije. 

Svoje knjige možete objaviti na Knjiškom Crvu te ih staviti u prodaju. 

Kontaktirajte nas i objavit ćemo vašu biografiju i radove na našoj stranici i društvenim mrežama te redovito informirati javnost o vašim novim umjetnčkim pohodima.

Dobru riječ proširite dalje kako bismo  okupili čim više autora i ljudi na jednom mjestu, te stvorili kvalitetnu zajednicu za sve knjigoljupce. Bili to profesionalci kojima to nije prva izdana knjiga ili sanjari, zaljubljenici u pero i tintu, prodavači, sakupljači i tragači…

Svi su dobrodošli!

Kontaktirajte nas putem facebooka ili stranice.

Lorena Vojtić

Zovem se Lorena Vojtić i rođena sam 31. 5. 1996. u Osijeku.
Tematike koje dominiraju mojim stvaralaštvom su: život, ljubav, smrt, smisao postojanja i vjera, a sve je protkano nijansama gotike. 

Admir Džibrić

Rođen 7.2.1972.godine u Tuzli.
Njegove zbirke naišle su na pozitivno mišljenje kod kritičara i čitatelja (prodane u 22 europske države, te u Australiji i Americi).

Milenko Zailac

Rođen sam u Pakracu 1960, završio sam klasičnu gimnaziju i diplomirao na PMF, Zagreb, kao inženjer teorijske fizike. Govorim, pišem i čitam na engleskom, njemačkom i dovoljno na ruskom jeziku.